Bedrijfskleding

“Geef uitstraling aan uw bedrijf …”

Bent u op zoek naar werk textiel of promotie textiel? U hoeft dan niet verder te zoeken, want wij kunnen dit realiseren voor u. Bij werkkleding kunt u denken aan truien, bodywarmers, polo’s, broeken, sportbroeken en nog veel meer kledingstukken die veel gedragen worden. Wij kunnen voor u het ontwerp en het drukken verzorgen.

Bedrijfskleding met naam

Wij kunnen uw bedrijfsnaam op kleding drukken met zeefdruk, flexdruk of sublimatiedruk. Ook borduren is bij ons mogelijk. U bent niet verplicht grote aantallen af te nemen, want bij ons besteld u al bedrijfskleding vanaf 1 stuk!

Ontwerp maken

Het maken van een ontwerp voor werk textiel of promotie textiel kan bij ons al heel goedkoop. Voordat wij een ontwerp maken voor u, horen wij graag wat uw wensen zijn. Aan de hand van uw wensen kunnen wij een geschikt ontwerp maken en zo heeft u textiel waar u achter staat. Een bedrijf promoten kan namelijk ook door textiel te dragen met de naam van uw site, de naam van uw bedrijf of een logo/slogan waar uw bedrijf aan te herkennen is.

Mogelijkheid tot sponsoring! Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de mogelijkheid tot sponsoring? Dan kunt u het beste een e-mail sturen of ons bellen, zodat wij met u kunnen bespreken wat onze mogelijkheden zijn. Wij staan u graag bij en willen graag dat uw bedrijf snel gaat groeien, daar dragen wij graag ons steentje aan bij!