Drukwerk verspreiding

” Van offerte tot bezorging…”

U heeft een mooie flyer of folder laten drukken en wilt deze huis-aan-huis laten verspreiden, maar heeft u hier wel de tijd voor? Voorheen moest u dan twee bedrijven in de arm nemen of misschien wel drie wanneer u het drukwerk wilde laten verspreiden in diverse regio’s. Een bedrijf maakt een ontwerp voor uw drukwerk, het andere moet het drukken en weer een ander bedrijf gaat het voor u verspreiden. Dit is veel te omslachtig en kan veel gemakkelijker. Wij verzorgen het geheel voor u! Een bedrijf wat alles rondom de drukwerkverspreiding voor u kan realiseren!

Uw drukwerk in een hand

Vanaf nu kan het ontwerpen van uw drukwerk, het drukken en het verspreiden door ons worden geregeld. Het aantal dat u wilt, de plaats die u wilt en de wijk die u wilt geeft u aan en wij realiseren het voor u. Alles wordt geheel op maat gemaakt voor u. Daarom zijn uw wensen hierbij ook van groot belang.

Drukwerk verspreiden

Wij kunnen uw drukwerk verspreiden vanaf slechts drie cent per flyer/folder. Maar wilt u ook dat wij het ontwerp en het drukwerkuitvoeren voor u? Wij maken graag geheel vrijblijvend voor u een offerte. Kunt u zich vinden in deze offerte? Geef ons groen licht en wij hebben een prima team, dat voor u aan het werk gaat.

Wij maken graag voor u een offerte op maat, geheel vrijblijvend