Flyer ontwerp

“Een flyer moet opvallen”

Een bedrijf promoten kan op verschillende manieren, maar een goede flyer doet het altijd goed. Bent u op zoek naar een flyerontwerp, een mooie brochure of poster? Dan bent u hier aan het juiste adres want wij ontwerpen flyers, brochures en posters in diverse maten. Voor een bedrag vanaf 19 euro per ontwerp bent u bij ons al klant! Wij rekenen lage drukkosten en we bewaren het ontwerp voor een volgende keer. Mocht u dus meer flyers of posters nodig hebben, dan kunnen wij deze met een druk op de knop laten drukken en naar u toesturen, zodat u weer verder kunt met het promoten van uw onderneming. 

Promotie voor uw onderneming

Een onderneming promoten is belangrijk, daarom kunnen wij voor u ook folders leveren die al kant-en-klaar gevouwen zijn. Dit hoeft u dus niet zelf te doen, maar het wordt u compleet geleverd door ons. Wij beschikken ook over een promotieteam wat voor u kan flyeren in steden of huis aan huis. Dit kan in heel Nederland en daarom horen wij graag van u als u hier gebruik van wilt maken, want wij nemen de promotie hierdoor grotendeels van u over.

Goedkope flyers

De flyers kunnen wij voor een scherpe prijs voor u drukken. Als u kiest voor A5 formaat, dubbelzijdig gedrukt full colour, dan krijgt u 100 stuks voor € 28.75 euro. Ook bij het ontwerp kunnen wij u helpen, dus geeft u het aan wanneer u hulp zoekt, want ons uitstekende team staat klaar voor de promotie van uw bedrijf.