LOGO- EN HUISSTIJL ONTWERP

‘Snel en op maat gemaakt”

Wat is een bedrijf zonder logo of eigen huisstijl ontwerp? In deze tijd kunt u niet meer zonder logo waar uw bedrijf aan te herkennen is en daarom is het van belang dat u gaat kijken waar uw bedrijf voor staat. Mocht u het lastig vinden om uw ideeën op papier te zetten, dan denken wij graag met u mee en ontwerpen wij uw logo voor enveloppe, briefpapier, e.d. Wij kunnen hiervoor een offerte maken.

Ontwerpen en drukken?

Als u een nieuw logo nodig heeft dan kunt u het ontwerp aan ons overlaten. Maar naast het ontwerp kunnen wij ook het drukwerk voor u uitvoeren. Wij bewaren het ontwerp en wanneer u later nog een keer briefpapier of enveloppen nodig heeft, kunt u met een mailtje of door telefonisch contact dit aan ons doorgeven en dan regelen wij het voor u. De ontwerpen zijn eigendom van u, maar wij bewaren ze zodat wij u snel van dienst kunnen zijn als u het nodig heeft. 

Zorg dat uw bedrijf herkend wordt!

Uw bedrijf moet herkend worden bij de juiste doelgroep en daarbij horen een passend logo en een huisstijl ontwerp. Daar denken wij graag met u over mee en wij kunnen u hierover informeren. Geeft u uw ideeën aan ons door? Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en u kunt binnenkort genieten van een prachtig ontwerp!