Nieuwsbrief ontwerp

“Houd uw bezoekers op de hoogte”

U heeft een eigen onderneming en u wilt uw klanten graag op de hoogte houden van het laatste nieuws van uw onderneming, nieuwe diensten of producten die u aan gaat bieden, etc. Het zijn allemaal berichten die u graag naar buiten wilt brengen en dit kunt u doen met een nieuwsbrief. Maar heeft u zelf tijd om de nieuwsbrief te ontwerpen? Meestal gaat hier wel wat tijd in zitten en dan denkt u vaak dat komt nog wel. Echter is het beter om dan actie te ondernemen en ons in te schakelen, want wij houden ons graag bezig met uw nieuwsbrief ontwerp. Het is onze specialiteit om uw wensen om te zetten in ontwerpen.

Mogelijkheden nieuwsbrieven

Wij hebben u verschillende mogelijkheden te bieden als het gaat over de nieuwsbrieven. U kunt bij ons namelijk een abonnement afsluiten, waarbij wij de nieuwsbrief op een vooraf afgesproken tijd maken en versturen naar alle aanmeldingen. U kunt ook een nieuwsbriefsysteem aanschaffen, waarbij u een onbeperkt aantal nieuwsbrieven kunt maken. U kunt hierbij zelf klanten toevoegen en hierbij is ook een automatische uitschrijf mogelijkheid aanwezig.

Nieuwsbrief is een goede toevoeging

Een standaard website, als u kijkt naar de concurrentie denkt u misschien daar red ik het niet mee. Daarom bieden wij u wat extra’s aan. U kunt uw klanten bijvoorbeeld wekelijks een nieuwsbrief sturen. Hierdoor blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf en iedere week denken zij weer aan uw bedrijf, dus wanneer zij u nodig hebben nemen zij ook sneller contact met u op. Een nieuwsbrief is daarom ook goed voor de naamsbekendheid bij uw klanten!