Promotieteam

“Meer naamsbekendheid en klanten”

U wilt graag meer naamsbekendheid voor uw bedrijf, maar hoe gaat u dat regelen als u 24/7 met uw bedrijf bezig bent? U komt tijd te kort om de promotie te regelen en daarom zijn wij de ideale oplossing voor u. Onze leuke dames en heren flyeren in de stad, festivals, evenementen etc. waar uw doelgroep zich bevindt en daardoor werven wij nieuwe klanten. Mocht u het graag willen dan kan er een enquête worden afgenomen of een promotie artikel worden uitgedeeld. Uw wensen staan centraal en ons promotieteam voert deze graag voor u uit.

Promotie van uw bedrijf, wij regelen het!

De promotie van uw bedrijf kunt u nu geheel aan ons uitbesteden. Er is een mogelijkheid om extra banners te plaatsen of promotiekleding te dragen die daarna eigendom worden/zijn van de klant. U kunt hierbij ook kiezen voor verschillende herhalingsabonnementen. Deze abonnementen zijn dan inclusief het drukwerk (banners en kleding) en het uitdelen via een promotieteam.

Ons promotieteam staat voor u klaar

Bent u een startende ondernemer en wilt u graag snel uw bedrijf laten groeien? Dan is het belangrijk dat u een goed promotiebeleid heeft waar u zich ook strikt aan houdt, zodat uw klanten u weten te vinden. Wij begrijpen het volkomen dat u hier niet zoveel tijd voor heeft en daarom geven wij u graag ons promotieteam te leen. Dit team regelt het graag voor u! U geeft uw wensen aan ons door en op het gebied van promotie staan wij voor u klaar. Wij nemen uw zorgen en taken over van ontwerp tot verspreiding.