Webshops

Professionele webshop al vanaf €895,= !

Steeds meer mensen beginnen een eigen webshop. Wilt u hier graag ook meer over weten of zoekt u iemand die u hierin kan ondersteunen of werk uit handen kan nemen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk het ontwerp van uw webshop maken en wij kunnen ook de installatie uitvoeren. U kunt de webshop dan zelf onderhouden, maar ook dit kunt u uit handen geven aan ons wanneer u hier geen ervaring mee heeft of geen tijd voor heeft.
Wij bouwen uw webshop in CMS zodat u zelf deze makkelijk kunt onderhouden, artikelen plaatsen en aanpassingen doen. Desgewenst kan uw webshop geleverd worden met een handleiding en uiteraard staan wij u graag bij met raad en daad.

Webshops met iDeal

Wij kunnen voor u een webshop realiseren met iDeal functie. Tegenwoordig is dat een goede investering, want steeds meer klanten vinden het fijn als betalingen meteen online verricht kunnen worden. Voor u is dat immers ook een voordeel want uw klanten betalen meteen online. U heeft het geld binnen en dan verstuurt u de producten naar uw klanten. Dit geeft u ook een stukje zekerheid en u hoeft uw klanten geen herinneringen meer te sturen dat zij de factuur moeten voldoen.
Al onze webshops kunnen beschikken over Ideal implantatie, winkelwagentje en bestellijst.

Webshop op maat

Heeft u ook plannen om een webshop op te zetten en wilt u graag weten wat de kosten zijn wanneer u dit uit gaat besteden? Dan wordt het de hoogste tijd dat u contact met ons op gaat nemen zodat wij u kunnen voorzien van een advies op maat. Alle webshops worden door ons op maat gemaakt en u wordt eerst voorzien van een offerte en pas wanneer u akkoord bent, beginnen wij met het realiseren van uw webshop.