Website renovatie

Weer tevreden met uw website na onze renovatie!

  • Bent u al in het bezit van een website maar niet tevreden?
  • Ben u niet zichtbaar in Google?
  • Heeft u steeds spam op uw website?

Blijf nou niet door rommelen maar bel ons.

Misschien heeft u al een website, maar bent u hier niet helemaal, of helemaal niet tevreden over. Dan passen wij de website graag voor u aan. We kunnen hem ook in zijn geheel vernieuwen of wij zorgen dat de teksten vernieuwd worden. Deze kunnen herschreven worden, zodat uw website direct een nieuwe uitstraling krijgt.

Hoe gaan wij te werk?

Wij vinden het belangrijk dat uw wensen duidelijk zijn. Daarom gaan wij eerst met u in gesprek en bekijken met u wat er mogelijk is. Daarin kunnen wij u ook adviseren. Aan de hand van dit gesprek maken wij graag voor u een advies offerte. Wij bekijken de website zelf ook en doorlopen alle teksten, foto’s, SEO, bereikbaarheid en snelheid. Aan de hand daarvan komen wij met een advies. Mocht u akkoord gaan met onze adviezen dan kunnen wij deze ook voor u uitvoeren. U weet dan meteen wat wij aan gaan pakken, hoe lang het gaat duren en uiteraard wat het u gaat kosten.
Wederom, geen verrassingen achteraf maar duidelijkheid vooraf!

Uw wensen staan centraal bij website renovatie

U bent niet voor niets naar ons gekomen, u wilt dat uw website gerenoveerd wordt. Maar wat wilt u graag anders hebben en wat zijn precies de aspecten welke u wel wilt op uw website? Wanneer dit allemaal in kaart is gebracht kunnen wij voor u aan de slag. Het belangrijkste is dat u een goede website krijgt waar dat u tevreden over bent en daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Wij gaan daarom voor u aan het werk wanneer uw wensen duidelijk zijn en wanneer alle afspraken gemaakt zijn.

Offertes zijn altijd vrijblijvend dus waarom zou u niet eens informeren?